Nieuws

HERW!N zoekt versterking X 4

Gepost op 9 januari 2023

Wil jij elke dag mee het verschil maken in de transitie naar een circulaire economie? Eéntje die bovendien sociaal rechtvaardig is en iedereen kansen geeft om aan het werk te gaan of betaalbaar aan spullen en diensten te komen? Dan ben je bij HERW!N op de juiste plaats. We zoeken nieuwe collega’s om het Kringwinkel team te versterken in vier héél diverse jobs. Ontdek ze hieronder en waag de sprong naar een job met meer impact.

Vacature projectmedewerker elektro herstel

Vind je ook dat elektrotoestellen te vaak en te vlug worden afgedankt? Wil je van herstel van elektrotoestellen het nieuwe normaal maken? En zet je graag je tanden in het professionaliseren van herstelateliers? Dan is deze job echt iets voor jou. HERW!N is één van de partners in het Living Lab project ‘Herstel eerst’. Jij volgt het project op voor HERW!N en de kringloopsector, draagt bij aan de verschillende werkgroepen en projectactiviteiten en bouwt samen met partnerorganisatie Repair&Share mee aan een kwalitatief en betaalbaar aanbod aan herstel en hergebruik van huishoudelijk elektro binnen de kringloopsector.

De volledige vacature ontdek je hier.

Vacature business analist

Ben je graag de schakel in verschillende bedrijfsprocessen? Krijg je het warm van datastromen? Zet je graag je tanden in digitaliseringsprojecten die de professionalisering van de kringwinkels ondersteunen? Dan is deze job voor jou een ideale uitdaging! Het doel? Producten in de Kringwinkels volgen van instroom tot uitstroom. In deze uitdagende en boeiende functie ben je de brug tussen 21 kringloopcentra en de externe it-partner(s). Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de optimale werking van alle digitale processen en de onderlinge interactie tussen de it-systemen. Je analyseert de bedrijfsprocessen en verzamelt de behoeften, wensen en eisen vanuit de organisatie, presenteert een oplossing en vertaalt deze naar bruikbare specificaties.

Check hier de 01110110 01100001 01100011 01100001 01110100 01110101 01110010 01100101.

Vacature projectmanager textiel

Vind je ook dat fast fashion voor te veel afdankertjes zorgt? Wil je zoeken naar manieren om textiel reststromen te hergebruiken? En zet je graag je tanden in een structureel samenwerkingsmodel en financieel model voor het circulair verwerken van textiel? Dan moet je gewoon solliciteren voor deze job.

HERW!N is initiatiefnemer in het Living Lab project ‘onderstromen textiel’. Ons doel? Samen met een reeks partners zoveel mogelijk hoogwaardige recyclage uit onze niet herbruikbare stromen van textiel halen. Aan het einde van het project willen we een structureel samenwerkingsmodel tussen inzamelaars en (circulaire) textielverwerkers opleveren. En jij? Jij wordt de stuwende kracht van dit project! Je bouwt expertise op rond de circulaire verwerking van textiele en de logistieke aspecten hiervan.

Wat dat precies inhoudt, dat ontdek je hier.

Vacature projectmanager online platform

Een nieuwe website ontwikkelen van scratch en mee aan de knoppen zitten van de e-commerce platformen van Kringwinkel. Is dat een uitdaging waar jij wel enthousiast van wordt? Dan ben je geknipt om onze projectmanager online platform te worden en het Kringwinkel team te versterken.

Jij zorgt in overeenstemming met de Kringwinkels voor de briefing voor de ontwikkelaar, bereidt samen met het marketingteam de interne en externe lancering van het platform voor en denkt mee over de digitale strategie om het merk Kringwinkel en hergebruik te laten groeien. Eens alles op rolletjes loopt ben jij ook verantwoordelijk voor het plannen, beheren, analyseren en optimaliseren van de e-commerce platformen.

Naar de vacature!