H! Agenda

Traject Toeleiding: Denk & Deeldag II

Gepost op 6 februari 2024

Op deze dag gaan we onder andere in op:

  • de rol die de sociale economie kan spelen in de re-integratie van langdurig zieken op de arbeidsmarkt
  • flexibel werkgeverschap voor een volwaardig werknemersstatuut (oa faciliteren van deeltijds werk, aandacht voor randvoorwaarden etc)

 

De andere thema’s worden op een later tijdstip bekendgemaakt. We voorzien in elke sessie voldoende ruimte voor intervisie en zullen voorafgaand ook aangeven welke sessie voor welke profielen (medewerker sociale dienst, directeur, stafmedewerker,…) het meest relevant is.

We ontvangen graag voor elke deelnemer een aparte inschrijving, met voornaam, achternaam en mailadres van de deelnemer.

Je moet ingelogd zijn om in te schrijven. Is je organisatie lid? Maak hier je login aan. Ben je nog geen lid? Vraag hier om lid te worden.

Voor wie?

Ben je als (HR-)directeur, medewerker van de sociale dienst of HR-beleid betrokken bij de toeleiding van nieuwe doelgroepmedewerkers? Wil je graag nieuwe pistes verkennen om de toeleiding te verbeteren, samen met andere H!-leden en experts? Wissel je graag ervaringen uit over het werken met verschillende doelgroepen, HR-beleid en het verloop van het indiceringsproces? Dan is dit traject absoluut iets voor jou.

Praktisch

Deze tweede denkdag gaat door op donderdag 17 oktober van 9u15 tot 16u30 in de Kriekelaar in Brussel.

Deze denk- & deeldag is een onderdeel van het Traject Toeleiding:

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.