H! Agenda

Infosessie: ontdek de nieuwe Simulatietool Individueel Maatwerk

Gepost op 18 januari 2022
  • Inclusief werken

Met de invoering van Individueel Maatwerk kom je als LDE of MWA organisatie voor een belangrijke keuze te staan. Maak je de omslag naar Collectief Maatwerk of ga je verder onder Individueel Maatwerk? Om je bij die keuze te helpen, ontwikkelde HERW!N de Simulatietool Individueel Maatwerk. Met deze tool bereken je de rechtstreekse loonkost, RSZ en subsidies onder je huidige situatie én de nieuwe mogelijkheden.

Tijdens deze infosessie krijg je uitleg over alle elementen die een impact hebben op de berekening van de brutolonen, RSZ bijdragen en subsidies voor de verschillende statuten. Na de sessie ontvang je deze tool om te gebruiken voor de simulaties binnen jouw bedrijf.

We voorzien uiteraard de nodige tijd voor al je vragen.

Voor wie?

Deze sessie is enkel toegankelijk voor HERW!N-leden

Praktisch

Na inschrijving ontvang je één dag van tevoren een link om deel te nemen aan deze online sessie.

Donderdag 3 februari van 9u30 – 12u

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaatsvindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.