Nieuws

Spotlights on! Hans & Matthew – WeerWerk

Gepost op 5 december 2022

Zes jaar werken ze ondertussen samen. In die zes jaar zijn Hans & Matthew een begrip geworden binnen WeerWerk. De eigen kantoren inrichten, schilderwerken uitvoeren bij particulieren of bedrijven, ze draaien er hun hand niet voor om. Maar hun echt specialisatie en meteen ook de stiel waar hun hart bij ligt, dat is isolatie plaatsen. Zo zorgen ze voor gezellig warme winters, en een betaalbare energiefactuur.

 Vaak werken we met een ploegje van drie man. Kevin is nu bijvoorbeeld met ons mee. Maar morgen kan hij niet en dan staan de anderen te springen om met ons mee te mogen. Dat geeft toch een goed gevoel! – Matthew, medewerker RenoRoeselare bij WeerWerk

Hans is met twaalf jaar ervaring op de teller een vaste waarde in de renovatieploeg bij WeerWerk. Zes jaar geleden kreeg hij voormalig dakwerker Matthew onder zijn vleugels. Een vat vol ongetemde energie. Vandaag zijn ze een gerouleerd duo waarmee andere medewerkers graag op stap gaan, maar het liep niet van in het begin van een leien dakje.

Laat je verrassen door dit goedlachse duo en hun warme verhaal.