Nieuws

Kringwinkel richt Warmste huis in

Gepost op 20 december 2022

De temperaturen klimmen eindelijk weer boven het vriespunt. Toeval? Nee hoor! Want gisteren startte de Warmste Week 🔥. En de hippe inrichting van het Warmste huis? Die komt dit jaar recht uit onze Kringwinkels!

Een week lang draaien vier radiopresentatoren van Studio Brussel en MNM plaatjes om geld in te zamelen voor een hele groep organisaties die zich inzetten voor mensen in kansarmoede. Ze doen dat vanuit het Warmste huis dat dit jaar volledig werd ingericht met leuke meubels en spulletjes van Kringwinkel.

Onze collega Linde & Liss van Kringwinkel Maasland mochten gaan vertellen waarom Kringwinkel meteen overtuigd was van deze samenwerking. Niet alleen omdat wij mensen in kansarmoede toegang willen geven tot degelijke, betaalbare spullen, maar omdat we zelf een warm huis willen zijn voor onze medewerkers die om welke reden ook ergens anders moeilijk aan een job geraken.

En al die leuke spullen? Die worden na de Warmste Week aan het Limburg platform voor mensen op de vlucht bezorgd. Zo vlammen we nog een beetje langer door tegen kansarmoede.