Nieuws

Dit waren de HERW!N meet-ups

Gepost op 15 december 2022

Het jaar bolt op zijn einde, en ook wij blikken in deze tijden graag terug. Niet op dat afgelopen jaar, wel op onze vijf schitterende meet-ups.

Met 200 gedreven ondernemers, bestuurders, partners en vertegenwoordigers van lokale overheden staken we de koppen bij elkaar om ideeën uit te wisselen tijdens vijf HERW!N meet-ups.

 

 Een boeiende avond waarin ik heel wat namen en organisaties mee naar huis nam die expert zijn in circulair bouwen en materiaalbanken. – Valerie Baert, Leve de economie

Eva bracht op overtuigende wijze de nood aan een kanteling naar een sociaal rechtvaardige economie, die werkt binnen de grenzen van onze planeet. Met oog voor de rol van begeleid werk, de kracht van 100.000 handen die klaar staan om te helpen en voor succesvolle circulaire businessmodellen.

Vol inspiratie verzamelden de deelnemers aan ondernemerstafels om prangende vragen te beantwoorden: Hoe maken we de economie circulair? En hoe zorgen we er voor dat daarbij ook voor iedereen een plaats is op de arbeidsmarkt?

 

 Nogmaals dank voor de puike organisatie, de boeiende keynote en het fijne netwerkmoment. HERW!N heeft dit alweer goed gedaan! – Hans Huyge, HR directeur EMINO

 

De gasten gingen geïnspireerd naar huis, wij met een karrenvracht aan waardevolle input van al die gedreven mensen. Meteen een stevige stap in de goede richting, met deze groeiende beweging, die nu weet dat ze bestaat. De key take-aways mogen onze leden alvast verwachten op de algemene vergadering in januari. To be continued!