H! Agenda

Webinar: evaluaties binnen collectief maatwerk

Gepost op 1 juni 2023

Op maandag 26 juni zal VDAB een digitale toelichting geven omtrent de lopende en geplande evaluaties binnen collectief maatwerk via een webinar.

Wat?

VDAB zal de opzet van de evaluatie toelichten, hierbij worden de verschillende mogelijke type evaluatie bekeken en de verder in detail uitgelegd. Er wordt ook ingegaan op het verloop van de procedure en de vernieuwde ‘inhoudelijke voorbereiding evaluatie collectief maatwerk’ en het rendements inschattings instrument (RI) worden toegelicht.

Na afloop wordt er tijd voorzien om jullie vragen te beantwoorden.

Praktisch

Deze sessie wordt georganiseerd door VDAB en vindt online plaats op 26 juni tussen 14-16u. Je kan je hier inschrijven.

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaatsvindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.