H! Agenda

Praktijkoefening WOP evaluatie

Gepost op 19 juni 2023
We overlopen tijdens deze praktijkoefening het ‘motivatieverslag evaluatie collectief maatwerk’. Dat is het verslag dat de werkgever opmaakt, en dat alle informatie bevat waarop de VDAB zich zal baseren bij de evaluatie van de doelgroepwerknemer. Het is de bedoeling dat de mensen die dit verslag invullen, goed weten welke informatie de VDAB nodig heeft om het WOP te kunnen evalueren.

 

Wat te verwachten

We overlopen alle vragen van het evaluatieformulier van de VDAB. Bij elke vraag denken de deelnemers na over voorbeelden uit hun dagelijkse praktijk. We delen die voorbeelden met elkaar en bouwen zo een uitgebreid praktijkvoorbeeld op, dat kan dienen als inspiratiebron voor alle medewerkers die de WOP evaluatie van de doelgroepwerknemers voorbereiden.

Voor wie?

Iedereen die in de praktijk betrokken is bij de WOP evaluaties.

Praktisch

Deze infosessie vindt online plaats op 13 juli van 14 tot 16u.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaatsvindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.