H! Agenda

Overleg biolandbouw maatwerkbedrijven

Gepost op 18 maart 2024

Er waren recent heel wat veranderingen in de sector van de biolandbouw en binnen maatwerk. Een aantal bedrijven zijn met deze veranderingen aan de slag gegaan en hebben hun werking aangepast. Vanuit HERW!N merkten we dat er nood was aan verbinding, versterking, inspiratie en beweging en aan plannen op korte en middellange termijn, exact wat we tijdens dit overleg gaan doen!

Wat mag je verwachten?

Een aantal organisaties stellen de veranderingen die ze reeds doorvoerden voor, daarna is er ruimte voor overleg en inspiratie.

Voor wie?

HERW!N leden die actief zijn in biolandbouw.

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.