H! Agenda

Op Safari bij Het Goed

Gepost op 23 december 2021

Het strategisch plan bevat sterke, vooruitstrevende en zeker ook leuke ambities. Binnen ambitie 8, eigentijdse winkels en geefpunten presenteren we misschien wel het leukste werkmoment, de Safari naar Het Goed in Nederland.

Onze noorderburen Elles en Sietske van Het Goed vertellen over hun werkwijze. Hoe zorgen zij voor een moderne en aangename  winkelinrichting en -beleving? En wat zijn de instructiekaarten waar ze mee werken? Wist je dat ze zelf een ‘blije klanten programma’ hebben ontwikkeld? We gaan er alles over ontdekken. De praktijk van al die mooie plannen en strategieën zien we in de spiksplinternieuwe belevingswinkel van Het Goed in Gorinchem.

Er volgt nog een gedetailleerd programma, maar bereid je alvast voor op een interessant, maar zeker ook ontspannend dagje. Om alle centra de kans te geven mee op stap te gaan is er een limiet van 4 deelnemers per Kringwinkel centrum.

Voor wie?

Medewerkers van De Kringwinkel die bezig zijn met winkelbeleving en marketing. Maximum 4 deelnemers per Kringwinkel centrum.

Wanneer?

We trekken Noordwaarts op 12 mei. Van 9 – 17u

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaatsvindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.