H! Agenda

Op de koffie bij HERW!N – 8/3/22

Gepost op 21 januari 2022

Wat je mag verwachten: een sociaal circulair bad over maatwerk en cao’s en een kennismaking met het HERW!N-team dat je in je ondernemende avonturen zal bijstaan.

Ontdek hieronder het boeiende programma dat je tijdens deze kennismaking mag verwachten en vergeet zeker niet om ons te laten weten of je mee komt lunchen.

Op het programma:

12u00: Welkom! We maken kennis tijdens een broodjeslunch. Laat ons zeker weten of je mee komt lunchen.

13u30: Eva dompelt je onder in #hetnieuwenormaal en laat je kennismaken met onze 10 centrale ambities.

14u00: Gorik komt alles vertellen over het herwinnen van werk. Hoe matchen we de poel van onontgonnen talent met een arbeidsmarkt die in brand staat?

14u30: Loop je verloren in het doolhof van PC’s, CAO’s en de RSZ regeling? Geen nood! Koen en Klaas leiden je er vlot doorheen.

15u00: Even belangrijk als het herwinnen van werk is het herwinnen van materialen. We zetten er dan ook op een verscheidenheid van manieren op in. Via hergebruik, mobiliteit of energie of met initiatieven zoals foodsavers. Joren stelt de werking voor samen met Caroo en/of Simon.

15u30: Overload aan informatie? Je krijgt een kwartiertje om alles even te laten bezinken en een frisse neus te halen.

15u45: Wouter en Jolien stellen je de H! Academy voor. Ontdek welke boeiende opleidingen, sessies en events je de komende tijd van ons kan verwachten.

16u15: HERW!N, dat is meer dan beleidswerk of opleiding. Linde toont je welke meerwaarde HERW!N kan bieden voor je communicatie en stelt je ook de partnerschappen van HERW!N en de Kringwinkel voor.

16u45: Na deze onderdompeling in de sociaal circulaire sector sturen je vol nieuwe kennis en inspiratie het veld in.

Voor wie?

Dit event is enkel bestemd voor HERW!N-leden die nieuw zijn in de sector.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaatsvindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.

Gelinkte artikels