H! Agenda

IFIC – themadag – VOLZET

Gepost op 21 oktober 2022

VOLZET – De inschrijvingen zijn afgesloten.

IFIC is een proces van lange adem. Het is daarom niet altijd top of mind. Tijdens deze speciaal ingerichte themadag informeren we jullie over wat er al gebeurd is en bereiden we je voor op wat er komt. Verleden, heden en toekomst van IFIC komen aan bod en we laten verschillende invalshoeken aan het woord

 

Programma

9u30: IFIC en de uitdagingen binnen de sector van de voormalig sociale werkplaatsen

10u30: Voorstelling IFIC door medewerkers van IFIC

12u: lunch (wordt voorzien)

13u: Het vakbondsperspectief op IFIC

14u: Een praktijkervaring met IFIC

15u: Financiering van IFIC

Voor wie?

Directie en HR-verantwoordelijken.

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaatsvindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.