H! Agenda

Creatieve brainstorm: hoe blijft De Kringwinkel gevers aantrekken?

Gepost op 1 februari 2022

Gevers zijn voor De Kringwinkel onontbeerlijk. Zonder gevers, geen hergebruik. Ons netwerk van geefpunten uitbouwen blijft daarom een zeer belangrijke pijler van onze strategie van maximaal lokaal hergebruik.

Drie studenten Idea & Innovation Management van de Erasmus Hogeschool Brussel maken hun bachelorproef voor HERW!N. Hun missie? Het bedenken van een innovatieve manier om onze eigen geefpunten niet enkel aantrekkelijker maar ook gemakkelijker te maken, zodat we meer gevers aantrekken. Hiervoor kunnen de studenten ons gezamenlijke creatieve brein goed gebruiken. Daarom organiseren we op 15 februari van 10u – 13u  een brainstorm (inclusief lunch) in Gent in het kantoor van HERW!N.

Laat ons hier weten of we voor jou ook een broodje mogen voorzien.

Voor wie?

Winkelverantwoordelijken en communicatiemedewerkers De Kringwinkel

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaatsvindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.