H! Agenda

Webinar Digitale gezondheid – ism IDEWE

Gepost op 17 april 2024

Wat zijn digitale gezondheidsdata en waar vind ik die terug? Met wie worden mijn gegevens allemaal gedeeld? Weet mijn huisarts alles wat mijn arbeidsarts weet, en omgekeerd? Kan mijn arbeidsarts gegevens doorgeven aan mijn werkgever? En heb ik daar zelf iets in te zeggen?

Ook in de wereld van gezondheid op het werk neemt het belang van digitalisering om werknemers op te volgen en te ondersteunen toe. Tegelijkertijd zijn er ook heel wat mensen met een ‘digitale kloof’, voor wie het niet evident is om mee te draaien in deze steeds digitalere wereld.

Daarom werkt IDEWE, in opdracht van de Koning Boudewijnstichting, aan een project rond digitale gezondheid, om werknemers met een grotere digitale kloof hierrond meer begrip, vertrouwen en vaardigheden aan te leren. Aan de hand van co-creatie workshops zetten we in op de creativiteit en sterktes van werknemers om zicht te krijgen op hun eigen noden en behoeftes, en hier zelf oplossingen voor te (helpen) bedenken.

Programma

In deze interactieve info-sessie geven we graag een woordje uitleg over dit project, maar zijn we vooral ook benieuwd naar jullie input. Als HR-experts in maatwerkbedrijven zijn jullie immers het best geplaatst om ons feedback te geven op de manier waarop we onze co-creatie workshops organiseren. Hopelijk kunnen we jullie nieuwsgierigheid voldoende prikkelen, en kunnen jullie je werknemers aansporen om eind mei deel te nemen aan één van onze co-creatie workshops.

Voor wie?

Voor iedereen die interesse heeft in digitale gezondheidsdata en de ondersteuning van de medewerkers daarbij.

Praktisch

De workshop gaat online door op 7 mei van 13u – 14u.

 

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.