H! Agenda

Strategiemoment Energiesnoeiers

Gepost op 14 oktober 2022

Energie is vandaag één van de belangrijkste topics in onze maatschappij. Welke rol spelen de energiesnoeiers hier in? We maken een analyse van de huidige situatie én we blikken vooruit. Want hoe willen we de energiesnoeiers positioneren in een snel veranderende context? En welke ondersteuning is daar voor nodig?

Vergeet niet te laten weten of je aansluit voor de lunch.

Programma

09u30 – 10u00: Ontvangst met koffie
10u00 – 10u15: Verwelkomingen en kadering van het strategiemoment
10u15 – 12u30: Strategische denkoefening rond de positionering van de energiesnoeiers
12u30 – 13u00: Bijpraten met de collega’s tijdens een lekkere lunch (laat zeker weten of je aansluit voor de lunch)

Voor wie?

Voor deze strategische (en dus geen operationele) oefening nodigen we de directies en coördinatoren van de energiesnoeiers uit.
Deelname wordt beperkt tot 1 vertegenwoordiger per organisatie.

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.