H! Agenda

RSZ harmonisatie tweede fase

Gepost op 15 maart 2023

De tweede fase van de RSZ-harmonisatie krijgt meer en meer vorm.

Niet alle details zijn al bekend, maar de grote lijnen zijn dat wel. Aangezien dit een impact heeft op de aangiftes vanaf het eerste kwartaal, willen we niet wachten jullie te informeren over het hoe, wat en waarom. Lees er zeker al eens de FAQ op na (trefwoord RSZ-harmonisatie) voor de basis informatie.

Praktisch

De infosessie gaat online door op woensdag 22 maart 2023 om 10u.
De link om deel te nemen, bezorgen we jullie nog voor de infosessie plaats vindt.
Deze sessie is exclusief voor HERW!N-leden.

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.