H! Agenda

Repair zkt hub: bezoek aan Envie Nord

Gepost op 7 februari 2022

We trekken de grens over en brengen een bezoek aan het herstelatelier van Envie Nord. De werkleiders staan ons met plezier te woord over alle thema’s waar ze rond werken. Van de verkoop van tweedehands onderdelen  tot de service en herstel na verkoop voor particulieren*. Wil je meer weten over de aanpak van hun HGC? Werkwijze, prijzen, inkomstenstromen, kwaliteit, garantie, … of eender wat je hierover kan bedenken? Bereid je vragen al maar voor!

Programma

10u00: We verzamelen aan Envie , Envie Hauts de France, 37 Rue Jean Froissart, 59200 Tourcoing, Frankrijk.
Er is parking in de buurt, maar niet royaal. Carpoolen is sowieso ’the way to go’. Aan de ‘commisariat’ zou er plaats zijn.

12u30: Na een ongetwijfeld boeiende voormiddag zetten we koers naar Deltagroep – Warande 9, Heule – of huiswaarts voor wie niet mee komt lunchen

13u-14u: Broodjeslunch in Kringloopwinkel Deltagroep, Heule

14u: Start werkgroep (live) optimalisatie HGC in Heule

Voor wie?

Deze uitstap is enkel bedoeld voor medewerkers van De Kringwinkel

* Helemaal in de geest van de ‘loi Anti Gaspillage die in Frankrijk in voege is sinds 1/1/22. De anti-afvalwet voor een circulaire economie heeft tot doel de verandering in het productie- en consumptiemodel te versnellen om afval te beperken en natuurlijke hulpbronnen, biodiversiteit en het klimaat te behouden.

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.