H! Agenda

Lanceersessie Traject Toeleiding

Gepost op 5 februari 2024
 • Inclusief werken

De toeleiding van mensen die in aanmerking komen voor sociale tewerkstelling naar onze sociale ondernemingen moet beter. Enter: Traject toeleiding!

Na een grondige analyse op basis van een dertigtal gesprekken met H!-leden en verschillende stakeholders heeft HERW!N een masterplan op tafel om samen de toeleiding naar onze sector een grote sprong voorwaarts te laten maken.

Hoe kunnen we de toeleiding verbeteren? Op wie en wat zal worden gefocust? Wat ga jij daar als sociale ondernemer concreet aan hebben?

Na een grondige analyse op basis van een dertigtal gesprekken met H!-leden en verschillende stakeholders (Werkplekarchitecten, VVSG, Brugfiguur Werk, GTB, VDAB,…) zien we, naast het bepleiten van een efficiënter indicerings- en toeleidingsproces, ook kansen in het verkennen van andere pistes om de uitdagingen bij de toeleiding aan te pakken.

Samen met de H! stuurgroep Toeleiding hebben we in totaal 5 werven gedefinieerd waar we de komende tijd sterk op willen inzetten. Dit doen we enerzijds via beleidswerk, belangenbehartiging en netwerkversterking. Anderzijds zien we ook kansen op bedrijfsniveau om de toeleiding te optimaliseren. 

Ben je benieuwd naar de 5 werven? Wil jij je ook graag inschakelen in het traject om de uitdagingen rond toeleiding samen te tackelen? Schrijf je dan in voor de Online Lanceersessie voor het Traject Toeleiding.

 

Dit traject bestaat uit:

 

 • Online lanceersessie op maandag 4 maart 2024
 • Denk&deeldag I op donderdag 16 mei 2024
 • Denk&deeldag II op donderdag 17 oktober 2024
 • Denk&deeldag III op dinsdag 11 februari 2025
 • Partnerdag op dinsdag 20 mei 2025

 

Voor wie?

Directeurs, HR-directeurs en medewerkers die betrokken zijn bij de toeleiding.

Praktisch

Deze lanceersessie gaat online door op 4 maart van 15u tot 16u30. Je ontvangt de link om deel te nemen enkele dagen voor de sessie plaats vindt.

Voorwaarden

 

 • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
 • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
 • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
 • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
 • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.