H! Agenda

Webinar Individueel maatwerk – update

Gepost op 30 november 2021

Met het decreet individueel maatwerk wil de Vlaamse overheid verder inzetten op de inschakeling van alle werkgevers in de tewerkstelling van personen met een arbeidsbeperking en zo meer mensen aan het werk krijgen. Werkgevers kunnen rekenen op een financiële ondersteuning in de vorm van een loonpremie en/of een begeleidingspremie.

Op 12/11/21 keurde de Vlaamse Regering een licht gewijzigd ontwerp ontwerpdecreet Individueel Maatwerk (IMW) goed.

Er komt ook meer duidelijkheid over de loonpremie en begeleidingspremie en de overgangsmaatregelen die voorzien worden. Meer weten?

Schrijf je in voor de zoomsessie van HERW!N over de laatste stand van zaken over individueel maatwerk.

Wanneer? 23/9 van 9u30 – 11u

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk tot 72 uur voor het evenement (per e-mail, via heidi@herwin.be). Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.