H! Agenda

Financiering voor sociale economie bedrijven in economisch woelige tijden

Gepost op 22 augustus 2023

Is jouw organisatie op zoek naar bijkomende financiering omwille van tijdelijke cashnood, investeringen of het opzetten van innovatieve activiteiten, bijvoorbeeld via een spin-off?

Dan kunnen Hefboom en Trividend als impactinvesteerders jou de hand reiken. HERW!N nodigt je uit voor een webinar en speedconsulting met deze organisaties op woensdag 4 oktober. Deel hier alvast je vragen voor de sprekers.

Als HERW!N-lid werk jij al alle dagen aan de transitie naar een meer sociale en circulaire economie. Ook Trividend en Hefboom zijn overtuigd van die voortrekkersrol voor de sociale circulaire economie. Maar zij weten ook dat er heel wat uitdagingen op het pad liggen. Niet in het minst door de opeenvolgende crisissen en de moeilijke economische omstandigheden die deze met zich meebrengen.

Is jouw organisatie op zoek naar bijkomende financiering omwille van tijdelijke cashnood, investeringen of het opzetten van innovatieve activiteiten, bijvoorbeeld via een spin-off? Dan kunnen Hefboom en Trividend als impactinvesteerders jou de hand reiken. Met hun brede kennis van de sociale en circulaire sector, staan ze je bij in de realisatie van jouw plannen. Deze coöperaties hebben al meer dan 20 jaar de missie om positieve maatschappelijke impact te stimuleren en ondersteunen. En, belangrijk, ze doen dat met een sterke focus op de creatie van sociale tewerkstelling.

Wat mag je verwachten?

Tijdens dit webinar kom je alles te weten over het financieringslandschap en de nieuwe trends in het ecosysteem van impact financiers. Van filantropie over risicokapitaal tot investeringen in een pand. Aansluitend op het webinar kan je tijdens een 1-op-1 online speedconsulting ontdekken wat Hefboom en Trividend voor jou kunnen betekenen.

Programma

9u – 10u: Hefboom en Trividend doen alle opties uit de doeken
10u – 12u30: Matchmaking sessies: krijg 15 minuten advies op maat

Deelnemen:

Schrijf je in en deel alvast ook jouw vragen voor de sprekers.

Deze webinar gaat door op woensdag 4 oktober van 9u – 12u30.
Je ontvangt de link om deel te nemen na inschrijving (kijk zeker even in je spamfolder).
De dag voor de webinar ontvang je eveneens een reminder.

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.