H! Agenda

Elektrodag Kringwinkel

Gepost op 21 november 2022
  • Repareren

Wil je als Kringwinkel een herstelatelier opstarten? Of heb je er al één en wil je het optimaliseren of misschien zelfs uitbreiden? Kom naar de elektrodag en leer alles wat er te leren valt over de productgroep elektro! In samenwerking met Recupel.

Programma

Welke verschillende aspecten komen er kijken bij het herstellen van elektro als Kringwinkel? We gidsen je er door van A tot Z. Van de geldende wetgeving tot de praktische uitwerking van een herstelatelier. De informatie wordt handig gepresenteerd in de vorm van een elektrogids.

  1. Reglementeringen: welke regels zijn belangrijk als je elektro verwerkt?
  2. Business: hoe organiseer je een elektroatelier? Waar haal je de nodige instroom, wat zijn de mogelijke partnerschappen, hoe verhoog je rendabiliteit en met wie organiseer je opleidingen?
  3. Rapportering: welke rapportering dient er te gebeuren? Uitleg door Recupel.
  4. Platformen: op wie kan je beroep doen om herstel- en productinformatie te raadplegen? We geven een overzicht met onder andere SpecsRetail/GFK, Agoraplus en Tradeplace.

Voor wie?

Kringwinkelmedewerkers die met elektro aan de slag gaan: werkleiders elektro, operationele of commerciële directeurs, elektroverantwoordelijken, …

Praktisch

De elektrodag gaat door bij Ateljee, Getouwstraat 11 in Gent. We starten om 13u, het einde is voorzien rond 15u30.
Dit event is exclusief voor HERW!N-leden.

 

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.