H! Agenda

Dag van de Energiesnoeier

Gepost op 29 augustus 2023

Elke dag opnieuw bellen tientallen Energiesnoeiers aan bij mensen om hen te helpen bij het in bedwang houden van hun energieverbruik en energiefactuur. Op 19 oktober kunnen zij de batterijen volledig komen opladen tijdens de Dag van de Energiesnoeier.

Je moet ingelogd zijn om in te schrijven. Is je organisatie lid? Maak hier je login aan. Ben je nog geen lid? Vraag hier om lid te worden.

Wat mogen jullie verwachten?

Het wordt een dag waarop we de Energiesnoeiers centraal stellen en erkenning geven voor hun job. Er zullen verschillende workshops waarvoor we samenwerken met Fluvius en andere partners met de nodige expertise. Alles te weten komen over de V-test of de digitale meter? Tools aangereikt krijgen om beter om te gaan met weerstand bij klanten? Het komt allemaal aan bod tijdens deze workshops.

Het concrete programma met het verloop van de dag en de inhoud van de workshops volgt binnenkort.

Programma

10u00 – 10u30: Geniet van een koffietje en kies je workshops
10u30 – 11u00: We zetten de Energiesnoeiers in de bloemetjes
11u00 – 12u30: Workshops
12u30 – 13u20: Energie opdoen met een stevige lunch
13u20 – 13u30: Start van de namiddagsessies
13u30 – 15u00: Workshops
15u00 – 15u30: Afsluiten met een drankje

Voor wie is deze dag bedoeld?

Alle Energiesnoeiers, de maatwerkcoaches en hun omkadering zijn welkom.

Praktisch

De dag gaat door op donderdag 19 oktober van 10u tot 15u30 in De Nieuwe Vrede in Antwerpen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.