H! Agenda

Anderhalf jaar AMA WSE: de evaluatie

Gepost op 26 oktober 2022

Anderhalf jaar na de hervorming van arbeidszorg in de sociale economie – nu AMA-WSE – merken we verschillende bezorgdheden op. In sommige provincies loopt het vlotter dan in andere en ook de invulling van het contingent blijft een uitdaging.

Hoog tijd dus voor een evaluatie. Dat doen we samen op maandag 14 november. Neem je deel? Vul dan zeker vooraf deze bevraging in, graag voor 8 november. Zo kunnen wij de sessie optimaal voorbereiden en jullie de meest relevante informatie bezorgen.

Programma

 

Deze sessie vindt online plaats op 14 november van 14:00 tot 15:30.

We doorlopen de antwoorden op de bevraging en bespreken de belangrijkste thema’s die er uit naar voor komen.
Op basis van die antwoorden, mag je hier binnenkort een meer concreet programma verwachten.

Voor wie?

Deze sessie is exclusies voor HERW!N leden. Ze is gericht op verantwoordelijken voor AMA-WSE.

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.