H! Agenda

Webinar Kwaliteit: QforProcess

Gepost op 13 maart 2023

Voor de meeste van onze leden komt in 2024 de hercertificatie van het kwaliteitslabel eraan. Jullie kennen de QforWSE -norm al heel goed, maar wie wil uitblinken in zijn/haar kwaliteitswerking kan ook kiezen voor de vernieuwde norm QforProcess.

De audits van deze norm worden net als die van de QforWSE oa door Cert’up georganiseerd. Kim en Sophie van Cert’up zijn dan ook de ideale leermeesters voor dit webinar. Ze geven meer uitleg over alle indicatoren binnen deze norm.

Wil je meer weten hoe je kan slagen voor de QforProcess- audit? Schrijf je dan zeker in voor dit webinar.

  • Een eerste kennismaking met de QforProcess en EFQM vind je hier op de H!Files (webinar van 10/11/2022)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk tot 72 uur voor het evenement (per e-mail, via heidi@herwin.be). Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.