H! Agenda

Toeleiding doelgroepmedewerkers door VDAB – webinar

Gepost op 8 september 2022

Hoe verloopt de toeleiding van doelgroepmedewerkers via de VDAB? Wat kan je als bedrijf ondernemen om die toeleiding vlotter te laten lopen? Dat ontdek je in deze webinar van VDAB, speciaal gericht op leden van HERW!N en Groep Maatwerk.

Praktisch

Deze infosessie vindt online plaats op dinsdag 8 november van 13u30 tot 15u.

Inschrijven is niet noodzakelijk.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaatsvindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.