H! Agenda

Strategiemoment Fiets!

Gepost op 21 oktober 2022

HERW!N verbindt, versterkt en behartigt de belangen van 100 sociale circulaire ondernemers. Onder hen zijn er ook velen actief rond fietsactiviteiten. Van de uitbating van de fietspunten, onderhoud en herstel van fietsen tot het organiseren van fietskoerierdiensten. Een waaier aan activiteiten waar steevast sociale tewerkstelling, circulair werken en duurzame fietsmobiliteit centraal staan. Een boeiend terrein waar de voorbije en komende jaren heel wat ontwikkelingen op til zijn en waarin sociale circulaire ondernemers vaak pioniers zijn.

Op 24 november blikken we met de ‘fietsleden’ vooruit en bouwen we aan een gezamenlijke sterke doelstelling en een collectieve weg om te befietsen.

Programma

09u00 – 09u30: Welkom in De Winkelhaak
09u30 – 10u00: We starten met een creatieve oefening
10u00 – 11u00: Strategieoefening deel 1 – kadering van het strategisch proces
11u00 – 11u15: Koffiepauze
11u15 – 12u30: Strategieoefening deel 2 – aan de slag!
12u30 – 13u00: Lunch met de collega’s

Voor wie?

Leden van de coördinatiegroep Fiets

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.