H! Agenda

Online infosessie: opleidingstrajecten met het CVO & De Kringwinkel

Gepost op 5 april 2022

Sinds 2021 loopt een nauwe samenwerking tussen Kringwinkel Hageland en het centrum voor volwassenonderwijs (CVO) HIK/LBC van de regio. Met succes! Daarom is het de bedoeling dit project uit te breiden in Vlaanderen.

Tijdens deze infosessie stellen we het project voor aan alle HERW!N leden, in het bijzonder De Kringwinkels. We voorzien  na de voorstelling een Q&A waar je met al je vragen terecht kan. Alle geïnteresseerden worden op weg geholpen worden in het eerste contact met de lokale CVO centra.

Wat hield het project in?

In De Kringwinkel Hageland werden trajecten op maat van de verschillende functies ontwikkeld. Denk daarbij aan een elektro hersteller, winkelmedewerker of magazijnier. Bestaande modules van het CVO werden daarvoor aangepast voor de sociale werkplaats, met een focus op het ‘on the job’ leren, het starten vanuit de bestaande competenties en het flexibel inrichten van de trajecten. Waar nodig werd ook een voortraject van het specifieke Nederlands voorzien. De lessen vormen officiële modules, erkend door het Vlaamse onderwijs. Wanneer de medewerker de nodige modules volgt, leiden deze tot een erkend diploma. De medewerker kan zo tijdens, of desnoods na tewerkstelling de ontbrekende modules volgen.

Praktisch

Deze infosessesie wordt georganiseerd door Repair zkt Hub en zal online plaatsvinden.
Na inschrijving ontvang je ten laatste één dag van tevoren de nodige gegevens om deel te nemen aan de sessie.

De sessie gaat door op 11 mei van 10-12u

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.