H! Agenda

Lovebrand Kringwinkel – dé workshop

Gepost op 20 oktober 2022

Opnieuw geluk!

Je hebt het zeker al in je winkel zien hangen! Maar wist je dat deze baseline pas een jaar geleden op een post-it stond? Op 28 november kan jij er bij zijn, wanneer we samen verder bouwen aan het lovebrand.

Vorig jaar brainstormden we met alle communicatie-en winkelverantwoordelijken in Circuit in Antwerpen. Uit deze broeierige bootcamp kreeg het Kringwinkel Lovebrand vorm in een catchy baseline: Opnieuw geluk. Die ging samen met een to-the point manifest en een hippe hero-movie.

Op 28 november bouwen we onder begeleiding van Bonka Circus verder aan de pilaren van het lovebrand. Wil je mee brainstormen, collega’s ontmoeten en ervaringen uitwisselen over winkel en/of communicatie? Of ben je gewoon benieuwd hoe de nieuwe Kringwinkel en het KaffeeSocial in Hamme eruit ziet? Schrijf je dan zeker in voor deze workshop!

Programma

12u00: Lunch
13u00: Werksessie platformen met Bonka Circus
14u30: Pauze
15u00: Werksessie deel 2
16u30: Einde van de workshop

Voor wie?

Communicatiemedewerkers en winkelverantwoordelijken van Kringwinkel.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk tot 72 uur voor het evenement (per e-mail, via heidi@herwin.be). Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.