H! Agenda

Leren uitgelicht – inspiratiedag Vormingsfonds

Gepost op 21 december 2023

Op 8 februari organiseren de vormingsfondsen beschutte en sociale werkplaatsen een praktische, interactieve en inspirerende dag voor iedereen die werkt rond leren in maatwerkbedrijven.

Verwacht je aan een dag vol interessante workshops, innovatieve leervormen, kansen om te netwerken én ontdek als eerste de gloednieuwe campagne voor maatwerkers.

Programma

Workshops over een hedendaags leerbeleid:

  • Ontwikkel een strategisch leerbeleid
  • Ontwikkel een groeimindset
  • Ontwikkel impactvolle leerinitiatieven

 

Leren door te doen

In de namiddag ben jij getuige van een ware primeur! We onthullen de communicatiecampagne die we ontwikkelden voor je maatwerkers. Een actieve en positieve campagne die doet inzien dat we allemaal groeien, elke dag. De workshops in de namiddag zijn telkens gekoppeld aan een onderdeel van de campagne. Jij leert hoe je je leerbeleid kan bevorderen en gaat meteen aan de slag met bruikbare materialen en werkvormen. Want leren is vooral ook doen.

Ontdek het volledige programma en schrijf je hier in.

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.