H! Agenda

Jason Hickel – “Minder is meer”

Gepost op 25 november 2021

“Als je het kapitalisme uitkleedt, blijft er vooral een destructief systeem over.”

Om een straffe uitspraak zit Jason Hickel, door sommigen ook wel de ontgroei-goeroe genoemd, niet verlegen. In zijn laatste boek “Less is more. How degrowth will save the world.” gooit hij vlot enkele mythes over het kapitalisme en onze moderne samenleving overboord. Een meer ecologische samenleving is er volgens hem geen van gecreëerde schaarste, miserie en tristesse, het is er een van overvloed, zorg en aandacht.

Hoe wordt samenleving dan georganiseerd? Daarover heeft Hickel het in onze webinar.

Wanneer je bent ingeschreven ontvang je nog een link om deel te nemen.

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.