H! Agenda

Infosessie: Wat gaan we communiceren nav verkiezingen?

Gepost op 13 maart 2024

Op 9 juni trekken we naar de stembus voor de federale, regionale en Europese verkiezingen, misschien wel dé belangrijkste verkiezingen in recente tijden.
HERW!N drukte reeds een sociaal circulaire stempel op een aantal partijprogramma’s en wil nu onze sector en zijn sterktes volop in de kijker zetten in aanloop naar de verkiezingsdag.

En ook jouw sociale organisatie kan meesurfen met onze communicatiewaves. Tijdens deze infosessie voor alle communicatiemedewerkers ontdek je hoe.

Programma

Investeer in aangepaste jobs, kantel naar een circulaire economie en vul het gat in de samenleving. Het zijn de drie grote thema’s waaronder we 13 concrete beleidsaanbevelingen plaatsen in ons memorandum. En het zijn meteen ook de thema’s waar we mee aan de slag gaan tijdens de weken voor de verkiezingen.

Denk daarbij aan het loslaten van het contingent collectief maatwerk, arbeidszorg de ruimte geven die het verdient of het laten aansluiten van het terugverdieneffect van onze medewerkers op de subsidies. Maar ook het voorzien van een correcte vergoeding voor lokaal hergebruik, inzetten op elektro herstel en kwalitatieve levensduurverlenging van tweedehandsfietsen en -fietsonderdelen mogelijk maken.

We doen dat vanuit HERW!N met speciaal hiervoor geschreven opiniestukken, infographics, reportages, … die we zullen verspreiden via nieuwsbrieven en -berichten en onze sociale kanalen. Maar we willen ook weten wat jullie noden zijn. Een hapklaar contentpakketje? Enkele posts passend binnen ons format, maar afgestemd op jullie organisatie? Een template waar jullie zelf mee aan de slag kunnen? Alles is mogelijk!

Daarom stellen we tijdens deze infosessie niet alleen onze communicatieplannen voor, maar horen we ook graag waar jíj mee aan de slag kan om vanuit jouw organisatie onze sector nog beter in de kijker en op de agenda te plaatsen.

Voor wie?

  • Iedereen die verantwoordelijk is voor communicatie en lid is van HERW!N.
  • Iedereen die interesse heeft in beleidscommunicatie van sociaal circulair ondernemen een lid is van HERW!N

Praktisch

Deze infosessie gaat online door op 25 april van 10u – 11u. Je ontvangt de link na inschrijving en nogmaals de dag voor de sessie.

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.