H! Agenda

LDE & MWA: kiezen voor een toekomst in individueel of collectief maatwerk

Gepost op 19 januari 2023

In februari moeten de LDE-ondernemingen en maatwerkafdelingen aan DWSE laten weten of ze kiezen voor een toekomst in individueel of in collectief maatwerk. Er zijn echter nog wat openstaande vragen. In deze sessie proberen we deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Waar een duidelijk antwoord nog niet mogelijk is, zullen we de onzekerheden afbakenen. Hiervoor worden we bijgestaan door collega’s van DWSE.

Programma

10u00: inleiding door adviseur sociaal beleid Gorik Ooms
10u15: inkantelen bij PC 327 door Klaas Tiebout (adviseur beleid en werkgeverschap)
10u35: vragen en antwoorden

Voor wie?

Deze sessie is bedoeld voor directies van HERW!N leden met een erkenning als LDE of MWA

Praktisch

De sessie vindt online plaats op 13 februari van 10u tot 12u.
Je ontvangt de link naar de sessie in de bevestigingsmail én nogmaals de dag voor de sessie plaatsvindt.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaatsvindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.