H! Agenda

IDEWE aanbod klik hier

Gepost op 29 september 2023

HERW!N en IDEWE werken samen rond preventie en welzijn op de werkvloer om het ondernemerschap van maatwerkbedrijven te versterken. Een gezonde en veilige werkomgeving creëren door samen in te zetten op een aantal cruciale thema’s. Leden brengen we samen om goede praktijken uit te wisselen, te delen met elkaar. De expertise van IDEWE zal daar een toegevoegde meerwaarde in betekenen. Dit is voor beide partijen een heel logisch verhaal.

Onderstaand een greep uit het aanbod. Maar er is nog veel meer te vinden

op de IDEWE opleidingspagina

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.