H! Agenda

H! Brigade

Gepost op 3 februari 2022

Een wervende tekst is als een pot pindakaas, smeuïg tot aan de bodem.

Ontdek de ingrediënten van copy die blijft kleven en kom smullen van deze interactieve workshop tijden de H! Brigade: hét netwerkevent voor communicatieprofessionals in de sociaal circulaire sector.

Je krijgt tijdens deze brigade praktische tips om overtuigende teksten te schrijven. Hoe schrijf je doelgericht en persoonlijk? Eenvoudig en actief? Welke CTA zet de lezer ook echt in beweging?

Bavo Van Landegem, oprichter van Scriptorij en auteur van “Schrijf ze onder tafel!” toont ons hoe je met de juiste woorden zoveel mogelijk mensen in beweging kan brengen. Of het nu een tekst is op de website, een brochure of de copy voor je social media content … dankzij Bavo’s tips en praktische copywriting technieken leer je hoe je jouw lezer kan bereiken in de zee van content waardoor we dagelijks overspoeld worden.

Breng zeker een paar van je eigen teksten mee want dit wordt geen droog seminarie, wel een interactieve sessie waarin we actief aan de slag gaan met jouw werk.

We sluiten af met een lekkere lunch zodat we alle opgedane kennis samen kunnen laten inzinken.

Voor wie?

Deze sessie is voor communicatiemedewerkers die lid zijn van HERW!N

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.