H! Agenda

De toekomst van individueel maatwerk binnen HERW!N

Gepost op 12 mei 2023

Werk je voor een LDE-organisatie? En kiest jouw organisatie in de transitie naar individueel maatwerk voor om verder te gaan als reguliere vzw met individueel maatwerk? Dan is dit overlegmoment voor jou bedoeld.

We bespreken hoe HERW!N in de toekomst de belangen van deze organisaties zal verdedigen en hoe dit vertaald kan worden in overlegstructuren.

Voor wie?

Directieleden van LDE-initiatieven die kiezen voor individueel maatwerk

Praktisch

Het overleg vindt plaats van 10u – 11u30, voorafgaand aan de algemene vergadering.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.