H! Agenda

Online infosessie: Cybersecurity

Gepost op 3 mei 2022

NIEUW: Erkende maatwerkbedrijven kunnen vanaf nu een beroep doen op VLAIO steun rond cybersecurity! Cybersecurity is voor ondernemingen vandaag net zo onmisbaar geworden als veiligheidsgordels in een auto. Het is ook steeds vaker een belangrijke verkoopstroef. Een sterk cybersecuritybeleid wekt immers vertrouwen op bij klanten én leveranciers. Het zorgt voor businesscontinuïteit en risicomanagement en geeft je onderneming veerkracht en een professionele uitstraling. Onmisbaar voor een toekomstgerichte onderneming.

Vanaf nu biedt VLAIO het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren ook ondersteuning aan maatwerkbedrijven. Eerder genoten enkel KMO’s van dit aanbod. Tijdens een cybersecurity verbetertraject helpt één van de 9 erkende dienstverleners de beveiliging van jouw onderneming te verbeteren. Welke steun: Inkopen van extern advies en begeleiding inzake cyberveiligheid. Bedrag: 45% steun op trajecten tussen de € 15.000 en € 30.000 (ex btw).

Nog niet overtuigd? Ontdek hier het belang van een goede cybersecurity.
Ben je wel overtuigd? Dan vind je hier alle nodige informatie om beroep te doen op het aanbod van VLAIO

Praktisch:

Deze infosessie gaat online door op woensdag 11 mei tussen 10 – 11u

Inschrijven doe je hier of via de knop ‘eventsite’ bovenaan deze pagina.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaatsvindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.