Samenwerken

Groeilabz

Opleidingsformat Groeilabz versterkt sociale ondernemingen.

Organisaties die openstaan voor vernieuwing presteren het best. Die eeuwige wijsheid geldt ook voor sociale ondernemingen. Daarom organiseert HERW!N samen met een aantal partners Groeilabz. Een opleidingsformat voor managers binnen sociale ondernemingen. Groeilabz bestaat uit een reeks van thematische bootcamps waarin je in een korte tijdsspanne jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt: Wil je je verdiepen in change management, digitalisering, financieel management, innovatieve arbeidsorganisatie, impactgericht ondernemen, intersectorale samenwerking en/of Sustainable Development Goals? Snuister dan snel even door ons aanbod.

Hefboom

Dé schakel tussen investeerders en initiatieven uit de sociale en duurzame economie.

Hefboom verbind investeerders (zowel individuele personen als organisaties) en professionele initiatieven uit de sociale en duurzame economie. Dit gebeurt met een gevarieerd aanbod op het vlak van financiering, managementadvies en dienstverlening. Zo draagt Hefboom actief bij tot het goed bestuur en een efficiënte werking van deze organisaties.

Repair zkt Hub

12 hubs voor circulair en sociaal ondernemerschap.

Van Brugge tot Genk, van Oudenaarde tot Leuven, kan je terecht bij de 12 regionale sociaal-circulaire hubs via Circulair Werk(t). Ze bieden je inspiratie, matchmaking en ondersteuning. HERW!N is samen met Repair&Share promotor van Repair zkt HUB. Samen met verschillende kringwinkels, lokale besturen en bedrijven gaan we aan de slag met huishoudelijke elektro. Deze hub spreidt zich uit over Zuid-West-Vlaanderen, Zuid-Oost-Vlaanderen, Regio Gent en Oost-Brabant, maar richt zich in een latere fase op heel Vlaanderen.

Vonst

Vonst is het vormingsnetwerk voor sociale economie en social profit.

Het is de ideale partner voor de opleiding van werkvloerbegeleiders en ander omkaderingspersoneel.