bool(false)
H! Agenda

Start-to Individueel Maatwerk

Gepost op 22 mei 2023

Je wil aan de slag met individueel maatwerk? Super! Maar hoe begin je er aan? Het is een hele opdracht om je een weg te banen door alle regels en mogelijkheden die er zijn. Maar geen nood, HERW!N is er voor de nieuwe leden die met individueel maatwerk willen starten.

Je moet ingelogd zijn om in te schrijven. Nog geen lid? Vraag lidmaadschap aan.

Voor wie?

Directies van (nieuwe) HERW!N-leden die willen starten met individueel maatwerk.

Praktisch

De sessie gaat door op 4 juli tussen 9u-11u op het HERW!N kantoor. Da’s 5 minuutjes wandelen van het station Gent-Sint-Pieters.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annulatie kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer: je meldt ons dit zo snel mogelijk schriftelijk en vóór de start van het event via e-mail en bezorgt ons de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.