H! Agenda

Rijbewijs C halen op maat van maatwerkers binnen maatwerkbedrijven

Gepost op 9 juli 2024

Het is een open deur intrappen dat de sociale economie kampt met een transportprobleem. Zeker chauffeurs met een rijbewijs C zijn geen witte raven, maar zelfs gouden vogels geworden. Het is niet zo eenvoudig om deze personen op te leiden. Het is een dure vorming met traditioneel lage slaagkansen in deze doelgroep.

Je moet ingelogd zijn om in te schrijven. Is je organisatie lid? Maak hier je login aan. Ben je nog geen lid? Vraag hier om lid te worden.

In een gratis webinar willen wij je laten kennismaken met een aangepast traject met verhoogde slaagkansen voor chauffeurs rijbewijs BE en rijbewijs C. Na een kort overzicht van het probleem waarmee jullie allen ongetwijfeld vertrouwd zijn, presenteren wij een unieke oplossing die ondertussen op een aantal plaatsen succesvol is toegepast.

Schrijf je daarom vandaag nog in voor het webinar dat zal doorgaan op donderdag 12 september om 10:00 uur waarop we alle details uit de doeken zullen doen. Je mag nu al in de agenda noteren dat de eerste voorbereidingscursus voor de toekomstige chauffeurs al van start zal gaan op maandag 7 oktober 2024.

Praktisch

Gratis webinar
Donderdag 12 september – 10:00u.
De link om deel te nemen ontvang je na inschrijving, enkele dagen voor de webinar.

Voor wie?

Verantwoordelijken HR
Logistiek verantwoordelijken

Voorwaarden

 

  • Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, via heidi@herwin.be).
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 werkdagen voor het evenement plaats vindt.
  • Annuleren kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de deelnemer:. In dit geval meldt je ons dit zo snel mogelijk via mail. En dit vóór de start van het event. Je bezorgt ons ook de nodige attesten. Het volledige inschrijvingsbedrag wordt, als dit reeds was vereffend, teruggestort. Let wel: ziekte of ongeval waardoor je slechts een deel van de sessies afwezig bent, geeft geen aanleiding tot kosteloos annuleren.
  • Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.
  • Om privacy-redenen geven we mee dat op onze events mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.