H! Agenda

Meet-up #HERW!Ndoetkantelen

Gepost op 14 juli 2022

Een meet-up brengt mensen bij elkaar om te doen wat ze belangrijk vinden.  
Sociaal en circulair ondernemen is wat onze sector bindt. 
Kantelen naar een sociaal rechtvaardige samenleving is wat we moeten doen. 

Daarom deze eenvoudige formule:  

  • Eén gastbedrijf per provincie stelt zijn organisatie open   

Voor wie?

  • Directies en stafleden van HERW!N- leden
  • Bestuurders & stakeholders

Programma

18u30 – 19u I Welkom

19u – 19u30 I HERW!N doet kantelen – keynote Eva Verraes, directeur HERW!N

Over de afstand tot de arbeidsmarkt, 100.000 handen en succesvolle circulaire businessmodellen. Eva deelt 3 frustraties, 3 problemen maar ook 3 oplossingen. De kanteling naar een sociaal rechtvaardige wereld en de omslag naar een circulaire economie is immers geen ponykamp. De wisselwerking tussen sociale tewerkstelling en de circulaire shift is de rode draad doorheen deze key-note.

19u30 – 20u I Samen kantelen aan de ondernemerstafel

De impact van ondernemers is bijzonder groot. Ze zijn de drijvende kracht achter maatschappelijke veranderingen, evoluties en vooruitgang op vlak van wonen, werken, leven, vrije tijd, mobiliteit en  energiegebruik. Maar wat heb jij nodig als ondernemer om mee te kantelen? Meer handen? Minder administratie? Meer middelen? Sterke partners? Meer knowhow? Efficiënte marketing en communicatie?

Leg het op tafel tijdens de ondernemerstafel en accelereer. De Ondernemerstafels worden afgestemd op de vragen en de interesses van de ondernemers aan tafel. Afhankelijk van het onderwerp schuift één van onze H!-experts mee aan tafel.

20u – 21u I Meet-up @ the bar