H! Agenda

Infosessie: armoede op de werkvloer

Gepost op 17 januari 2022

Heb jij zicht op de financiële gezondheid van je werknemers? Werken wordt vaak beschouwd als dé manier om armoede tegen te gaan. Toch blijk uit onderzoek dat maar liefst 62% van de werkgevers te maken heeft met personeel met financiële problemen. Als werkgever in een maatwerkbedrijf heb je onvermijdelijk te maken met deze problematiek onder de medewerkers. En sinds het uitbreken van de coronacrisis is dit zo mogelijk nog meer op scherp gesteld.

“Armoedebewustzijn maakt onvermijdelijk deel uit van het HR-beleid van de toekomst”. Het Netwerk tegen Armoede reikt in deze sessie een set van instrumenten aan waarmee jij als werkgever het HR-beleid nog meer armoedebewust kunt maken.

Voor wie?

Deze sessie is enkel toegankelijk voor HERW!N-Leden

Praktisch

Na inschrijving ontvang je één dag van tevoren een link om deel te nemen aan deze online sessie.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via HERW!N-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren van jouw inschrijving voor een live event kan uitsluitend schriftelijk tot 72 uur voor het evenement (per e-mail, via heidi@herwin.be). Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 40,- euro (excl. btw) aangerekend voor catering- en andere kosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. Gelieve ook deze wijziging door te geven.